Pärast koosolekut kommenteeris Mihhail Kõlvart venekeelsele Delfile, miks polnud Keskerakonna Narva piirkonna liikmed rahul otsusega toetada Keskerakonna kongressil Kadri Simsoni kandidatuuri erakonna juhi kohale. "Tegelikult on kõik lihtne - kuna enamik lihtliikmeid Narvas toetab tegelikult Edgar Savisaart," lausus Kõlvart.

Ka koosolekul avaldas Kõlvart oma toetust Savisaarele. "Mina toetan Edgarit. Ta on ainus poliitik, kes suudab midagi teisiti teha. Ta on väga paljudele tülikas. Ma ei usu juhuseid," ütles Kõlvart koosolekul.

"Praegu Edgari mittetoetamine tähendab halvas mängus osalemist. Mulle pole Kadri vaenlane. Mulle ei meeldi parteisisene konkurents. Aga Kadri poolt hääletada ma ei kavatse. Edgar on endiselt terava mõistusega. Ta on endiselt töövõimeline," ütles Kõlvart ja teenis sellega aplausi.

Koosolekule tulid kohale kõik olulisemad Narva keskerakondlased: linnapea Eduard East, kohaliku Keskerakonna piirkonna juht Andrus Tamm, eurosaadik Yana Toom, Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart ja riigikogu liikmed Mihhail Stalnuhhin ja Martin Repinski.

Keskerakonna kohalik juhtkond oli seisukohal, et juhatuse otsust ei muudeta, lihtliikmed aga olid solvunud, et otsus võeti vastu ilma nendeta.