"Nii palju kolleege riigikogust ma varem näinud ei ole," kirjeldas Kadri Simson. Kohal olid näiteks Märt Sults, Jaanus Karilaid ja Oudekki Loone. "Ma loodan, et mitmed tulid mitte tuld tooma, vaid sisuliselt rääkima, mida me riigikogus teeme, mida teeb erakonna juhatus," sõnas Kadri Simson.

Küsimusele, kas Simsoni kandideerimine Keskerakonna esimeheks on seotud uute piirkondade juhatuste ümbervalimistega, vastas Simson järgmist: "Tõepoolest, nii on. Ka siin Tartus ei ole tänasele piirkonnale ja tänastele piirkonna juhtidele mitte ühtegi sisulist etteheidet. Lihtsalt see on kius, ja ma arvan, et see on põhjendamatu kius," sõnas Simson.

Pärast Delfile antud intervjuud pidas riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson kõne oma erakonnakaaslastele. Lisaks ootuspärasele valitsuse kritiseerimisele jagus Simsonil kriitikat ka oma erakonna käekäigu kohta. Simson viitas raha raiskamist eri kohtukuludeks, viidates 60 000 eurole.

Kohapeale tulnud rahvas kritiseeris, et erakond laseb Jüri Ratasel Eesti Olümpiakomitee presidendiks kandideerimise tõttu Keskerakonnast ära minna.

Keskerakonna Tartu piirkonna esimehe valimistel olid vastamisi Edgar Savisaare soosik Oudekki Loone ning Keskerakonna Tartu piirkonna pikaaegne juht Aadu Must. Esimehena jätkab Aadu Must, kes sai 98 toetushäält; Oudekki Loone poolt hääletas 70 keskerakondlast.