Tallinn jääb ilmselt Keskerakonna võimu alla edasi, ent Reformierakond valitseb riiki ja hoolitseb, et riik põhja ei läheks, rääkis Ligi. "Tallinnas läheb elu edasi, kui võim ei vahetu. See pole kõige halvem stsenaarium, sest ühel hetkel saab tallinlastel "massiivselt kõrini".

Algselt Tallinna meerikandidaadina teiste seas välja käidud Ligi tunnistas, et kindlasti oleks ta olnud teistsugune kandidaat kui Valdo Randpere ja valimistulemused oleksid teistsugused, "oleksin uudistkünnist rohkem ületanud ja Kross poleks nii palju hääli saanud". "Aga see ei tähenda, et me oleks Savisaare vastu palju edukamad. Eks ma jõudumööda olen eetris olnud, aga minust pole meelelahutustööstuse esindajat."

Ligi lisas, et see, et ministrid on mööbliks linnapeakandidaadi taga, see ei näe väga hea välja. "Ja ma ei leia, et siseminister oleks pidanud Krossi interpoli kampaania...skandaali puhul sellist aktiivset rolli mängima. See pole partei küsimus, kui ise ei tea, siis ära ütle."

Ligi oli ülimalt kriitiline VTK meerikandidaadi Hardo Aasmäe ning perekond Helme suhtes. "Nendega koos töötada oleks nagu koos Jevgeni Koganiga, nende suust on ikka niisuguseid asju tulnud. Ühiskondlikud organisatsioonid keelati ära 1940. aastal, Saksa okupatsiooni ajal ja selle järel. Kui tänapäeval tuleb keegi sellise jutuga, mis koostööd saab siis teha?" oli Ligi nõutu.