Täna esindas annetajaid Poska majas Priit Põld, teise annetajana mainiti Urmas Sõõrumaad, keda täna kohal polnud. Põld kinnitas, et tool kingiti Savisaarele midagi vastu soovimata, siirast sümpaatiast tema vastu. Samad ettevõtjad on tema sõnul valmis toetama Savisaart ka talle bioonilise jala soetamisel, mille hind võib teatud tingimustel ulatuda 100 000 euroni.

Savisaare sõnul oli osa tema juurest Hundisilma talust läbiotsimisel ära võetud sularahast mõeldud just ratastooli ostmiseks. Kuna seda raha pole ta endiselt kapolt tagasi saanud, tuligi selle ratastooli eest sisuliselt kaks korda tasuda.

Üritus oli rõõmsameelne, Savisaar sõidutas soovijaid oma ratastoolil ja tegi kõvasti nalja. Ratastooli taga oli nimelt väike alus pakkide panemiseks ja kaks käetuge, mistõttu teatud pingutusega oli kaassõitjatel võimalik Savisaare ratastooliga sõita.

Ratastooli üle andmisel osalenute tootjafirma Ottobock füsioterapeut ja rehabilitatsiooniseadmete esindaja Heinrich Leuders nentis, et see tool pole tegelikult mõeldud teiste inimeste sõidutamiseks, nagu Savisaar täna tegi.