"Talle anti tagasi telefon, tehti koopia tema märkmikust. Linnapea märkmik on tihe, ta ei suutnud mälu järgi meenutada ja üldiselt siis uuemat sellist tehnoloogiat - elektroonilist märkmikku - ei ole ta kunagi kasutanud," kirjeldas Talviste, ja lisas, et ütlusi Savisaar ei andnud.

"Ta ei soovinud neid anda, mis on iga isiku vaieldamatu menetlusõigus Eesti seaduste kohaselt."

Advokaat lisas, et Savisaare tervis on hea ning õhkkond kaitsepolitsei ruumides oli töine, kuid mitte väga stressirohke.

Talviste prognoosis, et menetluskestvus saab olema pikk ning küsimusele, kui kiiresti loodetakse lahenduseni jõuda, vastas ta: "Pigem aeganõudvalt kui kiiresti."

"Kuivõrd läbiotsimiste tulemusena võeti (Edgar Savisaarelt - toim.) kottide viisi kraami, siis ilmselt uurimine selgitab, mis seal on. Kas saak on hea või mitte," muheles Talviste.

Tänasel pressikonverentsil väitis Tallinna linnapea Edgar Savisaar, et eile ei küsinud kapo talt ühegi nelja episoodi kohta, milles kaitsepolitsei teda altkäemaksu võtmises kahtlustab. Pärast pressikonverentsi, kella 11.30 ajal suundus Edgar Savisaar altkäemaksuvõtus kahtlustatavana kaposse ülekuulamisele.

Samal ajal ootas kaitsepolitsei maja ees parklas Edgar Savisaart tema autojuht. Delfi uuris temalt, kuidas Savisaare tervis on ning mida arvab juba aastaid Edgar Savisaare autojuhi ametis olnud mees kahtlustusest arvab.