Samuti toimus avarii Pärnu-Ikla maanteel, paar kilomeetrit linna piirist. Pärnu poole sõitev auto sai langeva puuga pihta, kuid viga keegi ei saanud. Liiklus oli häiritud ja tekkis ummik, kuid päästjate abiga tehti tee kiiresti puhtaks.

Delfi fotoreporteri sõnul olid kell 3 öösel puud murdunud ja tee rämpsu täis, linn oli aga vaikne ja inimesi eriti ei liikunud.

Tormist põhjustatud väljakutseid oli Pärnus kokku 98. Merevee tase tõusis kella 08.00 149, 6 sentimeetrini ning üleujutusohtu majapidamistele ei kujutanud. Hetkel on merevee tase langenud.

Kell 7.43 teatati, et Kilingi-Nõmme linnas Laada tänaval on elupuu murdunud vastu majaust ja inimene ei saa majast välja. Päästjad eemaldasid puu.

Kell 6.44 teatati, et reisirong on Raeküla silla juures sõitnud vastu raudteele murdunud puud, keegi vigastada ei saanud. Hetkel kui päästjad eemaldasid raudteele murdunud mändi, murdis torm samas veel ühe puu, mis langes paralleelselt juba murdunud puuga raudteele.

Päästjad said kukkunud puul küll eest, kuid üks päästja vigastas kergelt murdunud puu okstega kätt. Kiirabi vaatas kohapeal päästja käe üle ning ta sai tööd jätkata.

Kell 5.37 said päästjad väljakutse Tori valda Taali külla, kus suur puu oli kukkunud majale.