Laar ütles intervjuus Delfile, et ühelt poolt oli noorena peaminister olla ja riigi jaoks olulisi otsuseid langetada raske, teisalt aga kerge. "Noor inimene on ju noor inimene, ega tema ei tea, mis on võimalik ja võimatu, siis ta võib võimatuid asju teha, ja eks me tegimegi," meenutas Laar.

Midagi teisiti Laar enda sõnul ei teeks, kuigi kõigega rahul ei saa tema sõnul kunagi olla. "Rahul ei ole ka sellega, et nii vähe jõudsime, oleks võinud veel rohkem teha," sõnas Laar. "Rida on pikk, alates platsi puhastamisest ja lõpetades selle valitsuse puhul pensionifondiga, mis kõik jäid natukene hiljaks."

Peaminister Taavi Rõivas pole praegu palju vanem kui oli Mart Laar esimest korda peaministrina, kuid Laari sõnul Rõivase tegemistes tema noorus kuidagi läbi ei kuma. "Võib-olla on see jälle mingi kasulik asi poliittehnoloogias," naljatles Laar.

Praeguse valitsuse otsustest rääkides ütles Laar, et kuna näiteks kütuseaktsiisi tõstmise osas veel seadust ei ole, siis räägime õhust. "Õnneks või õnnetuseks mina enam ei otsusta, nii et ma ei hakkaks kõrvalt surkima. Üldiselt vähem ümberjaotamist ja sotsialismi oleks küll kasulik."