"Mis ma siin kommenteerin, piinlik on. Järjekordne asi. Mõni päev tagasi võttis minuga üks valija ühendust ja me rääkisime erinevatel teemadel ja ta ütles, et ega teid seal muud ei huvita, kui ainult kuluhüvitise kantimine. Siis sa peadki seal vabandama ja rääkima ja seletama, et ei ole 101 ühtemoodi ning inimesed on erinevad ja käituvad erinevalt ja valija kokkuvõttes otsustab," rääkis Anvelt Delfile ja Päevalehele.

Lahenduseks võiks Anvelti arvates olla aga tegelikult iga valija otsus. "Kui see inimene on mind petnud, siis ta enam riigikokku ei saa," tõi Anvelt näitena välja.

Vanemate kogus kavatsetaksegi Anvelti arvates siis nüüd arutada, et kas panna peale mingisugused piirangud vms, kui saadik pidas sellist praktikat sisuliselt lasteaia praktikaks.

"Lapsele pannakse peale piirang, et siin on sulle kümme euri, selle eest osta kahe euro eest jäätis ja kolme euro eest kommi ja kui ostad rohkem, siis enam ei saa jne. Kohati tundub see niimoodi," lisas Anvelt.

Eesti Päevaleht kirjutas täna, et riigikogulasel Mihhail Stalnuhhinil pole juhiluba ning eelmise riigikogu koosseisu ajal liisitud auto andis Stalnuhhin Tallinna volikogu liikmest pojale, praeguse ametiaja jooksul liisitud autot kasutab aga tema naine.