Delfi Otsingu müügijuhi Heiki Hiiemäe sõnul nõuab suurematel veebisaitidel oma otsimootori kvaliteetne arendamine üha professionaalseimaid teadmisi ning on kulukas. Seetõttu on efektiivsem kasutada otsimootori arendamisele keskendunud firmade teenuseid ning Maaleht ja Eesti Ekspress on oma veebide otsiteenuse kvaliteeti sellega tõstnud. Delfi on hiljuti ka oma otsimootorit täiendanud ja selle tulemuste kvaliteet on oluliselt paranenud.

Hiiemäe soovitas ka teistel mahukamatel veebisaitidel kaaluda Delfi Otsingu kasutuselevõttu oma keskkonnas.

Delfi Otsing on universaalse otsikeskkond, kus lisaks internetiotsingule on võimalik otsida ka ettevõtete kontaktandmeid, telefoninumbreid, aga ka sisutustooteid, auto-, kinnisvara- ja Soovi kuulutuste seast ning muidugi kogu Delfi sisust. Lisaks sisaldab universaalotsing Eesti populaarseimat ja kvaliteetsemat geograafilist Regio kaarti internetis. Lisaks on Delfi Otsingu eripäraks kirillitsas otsivõimalus Eesti veebis, mida näiteks Neti ei paku.

Delfi Otsingul on 229 000 kasutajat kuus ning selle ajaperioodi vältel tehakse keskmiselt 1,5 otsingut ehk 50 000 otsingut päevas.

AS Delfi haldab 13 internetiportaali: kuus portaali Eestis (www.delfi.ee, rus.delfi.ee, publik.ee, forte.ee, noorteportaal Kuut.ee ja Weekend.ee), kolm portaali Lätis (delfi.lv, rus.delfi.lv ja mango.lv) ja Leedus (delfi.lt, ru.delfi.lt, klubas.lt) ning uudisportaal Ukrainas (www.delfi.ua). Päevas külastab Delfi internetilehekülgi ligi 900 000 inimest. Kokku on Delfil ca 2,5 miljonit kasutajat. Eestis külastab Delfit TNS Emori Gallup e-Ratings viimase uuringu andmeil igapäevaselt 212 000 inimest. Kokku on Delfil Eestis ligi 600 000 kasutajat.