Õnnetuspaigale tulnud kahe 23-aastase hukkunud noormehe sõbra ja koolikaaslase sõnul olid kõik neli autos olnud noort omavahel tuttavad: koolikaaslased Rannu keskkoolis. Täpsustatud info kohaselt olid noored teel Võrtsjärve ujuma.

Suurt sagimist sündmuskohal ei ole. Tegemist on lauge kurviga teelõiguga, kus pidurdusjälgi vaadates võib öelda, et auto kiirus on olnud lubatust märkimisväärselt suurem. Mööda sõitvad autod võtavad hoo maha ja uudistavad õnnetuspaika, lähedased ja tuttavad asetavad küünlaid. "Enne käisid siin ühe tüdruku vanemad, nad olid täiesti šokis," ütles reporter kohapealt.

Ühe tüdruku ema teadis, et ta laps läks järve äärde, väidetavalt on tegemist pere ainukese lapsega.

Delfiga võttis ühendust noortega vahetult enne õnnetust koos olnud neiu (nimi toimetusele teada - toim). "Olin nende noortega enne, kui see juhtus. Ja ujuma nad veel ei jõudnudki. Suvilast sõitsid nad ära, Võrtsjärve juurde nad ei keeranud, vaid sõitsid Rannu poole. Enda autoga sõitsime ees, kuid Audi tegi meist ohtliku möödasõidu, peale seda kadusid nad meil silmist, sest mina polnud nõus kihutama. Pärast seda tuli meile vastu üks auto, järgmisel hetkel nägime juba Audit metsa ääres, pidurdusjälgi oli kahe auto jagu, vastutuleva auto pidurdusjäljed olid Audi sõidusuuna vööndis. Audil oli esiotsas leek, mille saime kustutatud samal ajal, kui hädaabi numbrile helistasin," kirjeldas neiu.

Tartumaal Rannu vallas juhtus teisipäeva õhtul üliraske liiklusõnnetus, milles vastu puud sõitnud autos hukkus neli noort inimest.