Jacobs töötas välja ametikooli tänase menüü, kusjuures tema valitud road on pärit USA rahvusköögist ja seotud tänupühaga. Jacobs pani paika kogused ja juhendas õpilasi toitude valmistamisel.

Toitude valmistamine algas köögis varahommikul ja keskpäeval pakuti restoranis Kass valmistoodangut. Menüüsse kuulus kõrvitsasupp, tänupüha kalkun, tänupüha kana, kartulipüree küüslauguga, metsik riis, ahjuköögiviljad, jõhvika-õunakaste ja Ameerika õunapirukas.

Esmaspäeval algas ametikoolis rahvusköökide nädal. Kuressaare ametikooli teabejuhi Taavi Tuisu sõnul algas koostöö Jacobsiga jaanuaris, kui diplomaat käis ametikoolis õpilastele loengut pidamas. Siis hakkas idanema mõte, et tulevikus, kui ta veel kooli tuleb, võiks teha õppetuba. Nüüd sai mõte teoks.

Rahvusköökide nädala eemistel päevadel valmistati ja pakuti restoranis Kass alates keskpäevast Venemaa, India, Vietnami ja Itaalia rahvusköögi toite.

Eric Jacobs rääkis, et saatkonnal on programm, mille käigus käivad saatkonna diplomaadid koos kohalike töötajatega Eesti erinevates maakondades ja piirkondades, koolides, et end kohaliku eluga kurssi viia, loenguid pidada, tutvuda linna- ja maavalitsuse ametnikega.

Jacobs peab end saatkonna töötajatest kõige õnnelikumaks, kuna tema piirkondade seas on Saaremaa. Jacobsil on koka eriharidus ja enne, kui ta valis diplomaadi elukutse, töötas ta professionaalse kokana ligi kümme aastat.