Delfi lugeja teatas täna, et inimesed on hiigelummiku uudistest ära hirmutatud ning väldivad Järvevana teelõiku. Kas on põhjus selles või milleski muus, kuid võrreldes eile samal ajal toimuvaga, oli täna liiklus Järvevana teel rahulik ja ummikud puudusid. Vaata lähemalt galeriist.

Hea lugeja, anna teada, kuidas sind mõjutavad teated hiigelummikutest!

Võrdle, missugune oli liiklus Järvevana teel eile samal ajal.

Tallinnas alanud suuremad teesulgemised tõid eile hommikul kaasa hiigelummikuid nii Tammsaare kui ka Järvevana teel ning Tondi ja Alevi tänava ristmikule on pandud liiklusereguleerija. Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa hoiatas, et järgmisel nädalal võivad ummikud veelgi pikemaks venida.

Tallinna linn teatas aga, et Tammsaare tee remonditav lõik ulatub Järvevana tee raudteest kuni Tondi tänavani (ristmik va.). Tööde lõpptähtaeg on 21. september 2015.

Seoses A. H. Tammsaare tee kapitaalremondiga Tondi tänava ristmiku ja Järvevana tee raudtee ülesõidu vahelisel lõigul sõidavad liinide nr 20 ja 20A autobussid alates tänasest, 25. juunist kuni 19. juulini linnast väljuval sõidusuunal ümbersõidumarsruudil Pärnu maantee, Tondi tänava ja A. H. Tammsaare tee. Ümbersõidul tehakse peatus Tondi tänaval paiknevas Marsi peatuses.

Liini nr 45 autobussid sõidavad Väike-Õismäe sõidusuunal ümbersõidumarsruudil Järvevana tee, Veerenni tänav, Tehnika tänav, Vana-Lõuna tänav, Vineeri tänav ja Pärnu maantee. Renniotsa peatus on ümbersõidu ajal Veerenni tänaval peale Siduri tänava ristmikku.

Alates 20. juulist, kui remonditakse Tammsaare tee remonditava teelõigu teist liiklussuunda, muutub ka busside ümbersõidu marsruut.