Suvepäevade alguseks oli kohale tulnud palju parteis kõrgetel kohtadel olevaid poliitikuid. Peale erakonnajuhi Edgar Savisaare oli tema nn leeri kuulujatest märgata veel Oudekki Loonet, Siret Kotkat, Erki Savisaart, Heimar Lenki ja paljusid teisi.

Samas oli näha ka teise leeri esindajaid, näiteks Jüri Ratast, Aadu Musta ja Jaanus Karilaidi.

Keskerakonna teatel toimuvad suvepäevade raames poliitilised arutelud, räägitakse presidendivalimistest, haldusreformist, riigikaitsest ja Eesti venekeelse elanikkonna ootustest ja olukorrast.

Omavahel võetakse mõõtu erinevatel spordialadel, 90-ndate ja kaasaja moevoolusid tutvustab huvilistele moekunstnik Ülle Suurhans-Pohjanheimo. Keskerakonna Naiskogu eestvedamisel saab panna end proovile kokteilide valmistamise võistluses, meelelahutuseks on kohale sõitnud nukuteater ning Heidy Tamme ja Märt Sultsi juhtimisel saab kaasa laulda tuntud viisidele. Õhtu peaesinejaks on 90-ndate diskokuninganna Nancy.

Suvepäevade öökinos saab üheksakümnendaid veelkord läbi elada vaadates filmi “Päevad, mis ajasid segadusse”. Suvepäevaliste õhtut jääb lõpetama 90-ndate disko.

90-ndate stiilis on ka piduliste riietus.