Delfi fotograafi sõnul olid maja teise korruse aknad erakonna osas pimedad ning teise korruse uksel mingit silti polnud. Samuti oli uks kinni ja mingit tegevust ta seal ei näinud.

"Peale selle aknataguse sildi, mis väljaspool maja akna taga oli, ei olnud mingid tundemärki, et seal üldse keegi tegutseks," rääkis fotograaf.

Rahva Ühtsuse Erakonna tegevsekretär Kerli Green ütles Delfile, et erakond erakond kolib oma kontori Tartust Tallinnasse, mitte ei sulge seda.

Rääkides parteist lahkuvatest inimestst ütles Green, et Eestis ei pea ükski inimene ootama seda, et erakond ta "vabastaks".

"Igaühel on võimalik end kustutada äriregistrist ise. Nii nagu kõikides teistes erakondades, toimub ka RÜE- s nii lahkumisi kui liitumisi. Rahva Ühtsuse Erakond kannab endas selgeid väärtusi- muuta politika inimkeskseks, tuua inimesi meie endi keskelt poliitikasse, rohkem naisi ning kaasata rohkem inimesi, kelle kodune keel on kas vene keel või mõni muu keel. Kes tunneb, et on sattunud valesse organisatsiooni, saavad rahulikult valida enda jaoks teise tee. Meiega on viimase nädala jooksul liitunud uusi liikmeid, kelle kohta saate äriregistrist teavet," rääkis Green Delfile.

"Kristiina Ojuland on juba praegu nii Eestis kui ka mujal maailmas väga tuntud poliitik. Kuulsust pole talle vaja. Eestile on vaja erakonda, kes julgeb lõpuks läbi viia reformid, kes julgeb välja öelda tõe selle kohta, et meie riigis on asjad kreenis: meie tervishoiusüsteem vajab kiiret remonti, riigireformi on aastaid edasi lükatud, hariduses tammutakse paigal ja ettevõtlus hääbub. Kardetakse mugavustsoonist välja tulla. RÜE ei karda ja seetõttu kardavad Toompea poliitikud meid," väitis Green.

Rahva Ühtsuse Erakond avas pidulikult oma esimese (ja seni ainsa) erakonna kontori Tartus 8. detsembril 2014.a. Praeguseks on aga lood nii kontori kui ka erakonna endaga kurvad. Virumaa Nädalalehe andmetel on erakonna juhatus otsustanud oma ainsa kontori vaikselt sulgeda kohe peale valimisi.