Esimeste saabujate seas oli näha partei ladvikusse kuuluvaid Olga Ivanovat, Siret Kotkat ja Märt Sultsi. Samuti oli kohal ka Martin Repinski, kes koos Kotkaga olid hiljuti seotud keskpartei saadiku Dmitri Dmitrijevi joobes roolikeeramise saagaga. Saabujate seas partei juhti Edgar Savisaart näha ei olnud, samuti ei olnud vähemalt peo alguses näha Jüri Ratast ja Kadri Simsonit.

Erakonna teatel ssineb parteilastele Marju Länik oma bändiga ning õhtut juhib Ilja Golomb. Lubatakse ka üllatusesinejaid.

Olemas on soe söök ja avatud on ka baar, seisab partei kodulehel. Arvestades keskpartei viimast "äpardumist", kus üks üritus lõppes keskerakondlase purjuspäi roolikeeramise ja sellele eelnenud intsidendiga, tuleb vaid loota, et seekord tarvitatakse alkoholi tasakaalukamalt.

Liiatigi seetõttu, et riigikogu Keskerakonna fraktsioon jättis hiljuti kriminaalses joobes autojuhtimises kahtlustuse saanud erakonnakaaslase Dmitri Dmitrijevi suhtes seisukoha võtmata, kuid teatas, et järgmistel tööseminaridel enam alkoholi ei jooda.

Eelmisel aastal pakkus erakonna traditsiooniks saanud pidu kõneainet, kuna partei juhi Edgar Savisaare puudumisel pidi tordi lahti lõikama Priit Toobal.