Hundisilmal on ka Savisaare poeg Erki Savisaar ja Siret Kotka. Hundisilma talu juures on ka reanimobiil koos kiirabiarstidega. Arstide sõnul on nad sinna küll kutsutud, kuid nende abi pole seni vajatud.

Siret Kotka ja Erki Savisaar rääkisid Delfile, et nad pole pärast kahtlustuse esitamist Edgar Savisaarega rääkida saanud. Nende sõnul on linnapea kinnipidamine poliitiline tellimustöö, mille põhjuseks on juhtida tähelepanu eemale Tallinna Sadama korruptsiooniskandaalilt.

Kahtlustuse järgi võttis Edgar Savisaar 2014. ja 2015. aastal korduvalt altkäemaksu varade ja soodustustena nii enda kui ka kolmanda isiku kasuks kokku mõnesaja tuhande euro väärtuses.

Täna esitati kahtlustus ka mitmele inimesele, keda kahtlustatakse altkäemaksu võtmisele kaasaaitamises, andmises ja vahendamises. Kõik kahtlustatavad on Eesti kodanikud.

Alates tänasest hommikust teostavad kaitsepolitsei ametnikud menetlustoiminguid mitmes kohas ning mitme inimese suhtes. Kriminaalmenetlust juhib riigiprokuratuur.

Delfi andmetel on sama menetlusega seotud ka ehitusettevõtja Aivar Tuulbergi kinnipidamine. Tuulberg peeti täna kinni ja talle esitati kahtlustus. Aivar Tuulberg on ehitusfirma Rand & Tuulberg nõukogu esimees.

BNS teatas Twitteris, et mitteametlikel andmetel on Savisaare korruptsioonikaasuse raames saanud kahtlustuse ka ettevõtja Vello Kunman ja ekspoliitik Villu Reiljan.

Riigiprokuratuuri ja kaitsepolitsei esindajad annavad menetlusest ülevaate täna kell 16 riigiprokuratuuris, Delfi teeb sellest otseülekande.