Tali sõnul on miinimumeesmärk täidetud, kui saadakse täis 200 000 eurot, kuid ülemist piiri ei ole. „Mida rohkem annetusi tuleb, seda paremad seadmed saame vähiennetuskabinetti soetada,“ selgitas ta ja lisas, et kui algne eesmärk on saada kätte naha- ja eesnäärmevähi varajast diagnoosimist võimaldav aparatuur, siis võimalusel hangitakse ka teiste vähiliikide tuvastamiseks kasutatavaid seadmeid.

„Oleme annetuste laekumise tempoga väga rahul,“ oli Tali õnnelik, kuid rekorditest siiski veel rääkida ei soovinud. Telefoniannetusi oli pärast viimast saatelülitust tehtud telefonikõne hetkeks tehtud 127 644 euro eest. Lisask saab tänavu esimest korda annetada melanoomi haigestunud ja raviga hiljaks jäänud muusik Revo Jõgisalu mälestuseks loodud FoRevo fondi ja Vähiliidu pangakontodele annetades ja nendele on kogunenud kokku ligi 9000 eurot.

Lisaks on Tali sõnul tänavu esimene kord, kui saadet näeb kahe telekanalilt korraga, nimelt tänavu on „Jõulutunnel“ ka ETV+ eetris. „Nii et loodame ka venekeelse kanali publiku peale,“ lausus Tali.

„Jõulutunneli“ rekord jääb aastasse 2008, kui koguti 223 000 eurot, millega toetati Haapsalu neuroloogilist rehabilitatsioonikeskust.

Jõulutunneli annetustelefonid on avatud 6. detsembrist 6. jaanuarini. Helistades 900 7701 annetad 2 eurot; 9007702 - 5 eurot; 9007703 - 25 eurot.

Jõulutunnel on eetris läbi päeva ja kokkuvõtted tehakse õhtul pärast Aktuaalset kaamerat. Saatejuhid on Liisu Lass ja Urmas Vaino.