Staadionile kogunenud 6914 inimesest peaaegu pooled on väliskülalised, kes on saabunud peamiselt Ameerika Ühendriikidest, Venemaalt ja Põhjamaadest.

Kolme päeva jooksul esitatakse eesti, vene, inglise ja viipekeeles kõnesid, lavastusi, demonstratsioone ja intervjuusid. Kohal on ka Jehoova tunnistajate peakorteri esindaja. Laupäeval pärast kella 12 ristitakse uusi liikmeid. Kokkutulek on tasuta ja avatud kõigile.

Väliskülalistele on nädala jooksul tutvustatud Eestimaad ning pakutud mitmekülgset kultuuriprogrammi. Jehoova tunnistajate pressiesindaja Tan Silliksaare sõnul on tutvustatud külalistele Eestimaa ajalugu ja kultuuri. "Ainuüksi Tallinna vanalinna on meie giidid viinud ekskursioonidele sadakond gruppi. Paarsada inimest on käinud rabas matkamas. Külalistele on õpetatud kaerajaani ja näidatud ka vene võistutantsu selle täies hiilguses. Estonia kontserdisaalis oli igal õhtul kontsert, ja saal oli alati täis. Aga nüüd, reedest pühapäevani, keskendume tõsisematele teemadele, nimelt, kuidas olla head kristlased."

Vaata fotosid tänasest kogunemisest!