Kell 16 Kaarli puiesteel alanud miitingul oli kohal umbes kümmekond inimest, kelle hulgast hakkas silma mitu inimest, kes osalesid ka esimesel, lõuna ajal toimunud miitingul. Vägesid juhatas kohapeal Žuravljov isiklikult.

Kohale oli tulnud ka tuntud aprillirahutustest tuntud Dimitri Klenski, keda on süüdistatud muuhulgas ka pronksiöö sündmuste organiseerimises.

Kella 16.30 ajal oli tulnud rahvast natukene juurde ja siis oli miitingust osavõtjate arv silma järgi hinnates umbes 20.


Täna lõuna paiku korraldasid venemeelse liikumisega Öine Vahtkond seotud inimesed ka Tallinnas Kanuti aias meeleavalduse "Vene maailma kaitseks".

Kanuti aias alanud miitingule oli kella 13-ks kohale tulnud rohkem ajakirjnaikke, kui osalejaid. Üles oli seatud ka kõlarid, kuid Delfi fotograafi sõnul oli miitingust osavõtjaid koos korraldajatega vaid kokku kuskil viis-kuus inimest.

Kella 13.30-ks oli osalejate arv küll mõnevõrra suurenenud, kuid maksimaalselt oli endiselt näha umbes 15-20 inimest, kelle seas võis ka lihtsalt uudistajaid olla. Kella 14 ajal oli miitingupaigas endiselt vaid kümmekond inimest.

Erinevad politoloogid, eksperdid ning ka kaitsepolitsei on juhtinud tähelepanu sellele, et selliste miitingute peaeesmärk on saada läbi provokatsioonide tähelepanu ning nende mõju on tegelikult nullilähedane.

Vaata pilte täna kell 13 toimunud miitingust.