Teade kogunemisest levis Facebooki Nõmmekate grupis juba täna päeval.

"Kas teeme talgud Nõmme keskuse ja turu kandi pudrust puhastamiseks? Eile aitasin keskuse juures ühte jalutusraamiga prouat, kes pisarsilmi seal ukerdas. Parkla oli kella 20.00 paiku puhtaks lükatud, aga Comarketi esine ja Nõmme ema pargi ümbruses oli võimatu liikuda. Sama hull oli terve turu bussipeatuse ümbrus. Mina saaks olla labidaga kohal kuskil 20.00 paiku," kirjutas ürituse üks eestvedajatest.

Delfi fotograafi sõnul oli õhtul kohal aktiivne osa elanikkonnast - nooremad, tööealised, heas tujus, koos pereliikmetega, isegi koos kõige pisematega käidi kodukohta paremaks muutmas.

Koristuseks võeti ette pritsumaja ümbruses tänavad, "Nõmme ema" ümbrus, polikliiniku esine, jaama ümbrus jne.

"Ma olen täiesti sõnatu... Suuremast suurim aitäh kõigile, kes lumega võitlesid ja ka kõigile, kes foorumi kaudu kaasa elasid! Minu kummardus ja tõesti.. von Glehn muheleb täna," kirjutas pärast üritust üleskutsuja foorumisse.

Hea lugeja, anna teada, kas sinu kodukohas on samuti lumega niivõrd halb olukord, et oleks vaja ise sekkuda? Kirjuta meile aadressile rahvahaal@delfi.ee ja avalda arvamust, kas sinu omavalitsus saab lumekoristusega hakkama või ei.