Enne saadet saatis Raepress välja saadet tutvustava teate, kus Savisaart tituleeritakse endiselt linnapeaks. "Täna kell 20.30 on Tallinna Televisiooni eetris saade TeleTallinn. Otsesaates on üle pika aja linnapea Edgar Savisaar. Talle saab saate ajal ka telefonitsi küsimusi esitada."

Otsesaate ajal ootas Mercedese invabuss Savisaart linnavalitsuse taga Roosikrantsi tänaval ning saate lõppedes sõitis see Solarise parklasse. Seal aitasid ratastoolis Savisaare autosse tema autojuht, Tallinn TV töötaja Artur Raidmets ning linnavalitsuse nõunik Liina Oja.

Varasemalt kandis sama saade nime "TeleTallinn. Linnapea tund" ning eile reklaamis Tallinna-Tv saadet just linnapea nimega.

Saates räägiti Savisaare tervisest ning poliitikast, loomulikult oli juttu ka keskpartei juhi korruptsiooniskandaalist.

Savisaar kordas üle oma mantrat, et ta on ise end nimetanud "linnapeaks eksiilis". "Olen kahtlemata linnapea, aga mu volitused on peatatud," lisas Savisaar.

Enda kohta toetusallkirjade kogumist kommenteerides ütles Savisaar, et need inimesed, kes allkirju annavad, toetavad omaenda õigust valida linnapea ja kui see on valitud, siis ka tema eest seista.

"Selle õiguslik tähendus on, ma arvan, et eeskätt seotud volikoguga, sest volikogu on linnapea valinud ja volikogu võib ta ka maha võtta, aga ma nagu ei näe, et volikogu peaks nii tegema," rääkis Savisaar.

Eelmisel nädalal ütles linnapea kohusetäitja Taavi Aas, linnapea hüvede, seal hulgas ametiauto kasutamine, peatatakse. Invaautoks kohandatud Savisaare ametiauto plaanib Keskerakond võtta rendile. "Keskerakond mõtleb võtta rendilepingule selle auto," teatas Aas.

Aas kinnitas, et Savisaare tagandamine linnapea ametist ei tähenda, et asutus on tema jaoks suletud. Samuti ehitatakse lõpuni kõik plaanitud invaliftid. "Kohus ei ole seadnud talle liikumistõkendit. Linnapea kohalt kõrvaldamine ei kõrvalda inimest elust," vastas Aas.

Linnapea nõunikud, kes ka Savisaarele nõu annavad, jätkavad endiselt oma tööd, põhjendusega, et tegemist ei ole Savisaare isiklike nõunikega, ütles Aas..