Arvasin varem, et autoralli või motokrossi pildistamine on eluohtlik, aga ei, öine Pärnu on! Pildistasin ja filmisin öösel Pärnus Weekend festivali ajal kõmulist lugu, kui tõmmudele turistidele kallale mindi.

Politsei oli kohal ja kaitses nii turiste kui ka mind. Kui öise sündmuse pildid ja videod Delfis avaldati, sain hommikul kohe ähvardavaid telefonikõnesid - mis jõmmi keeles tähendas "kätte saan, siis maha löön". Õhtul tuli ka politsei minu ja TV3 operaatori juurde ja ütles, et teid otsitakse Pärnus taga ning kui öösel ringi liigute, siis olete ainult koos meiega ja kaamerad hoidke parem autos.

Järgmine öö olime Rüütli tänaval ööklubi juures ja koos meiega oli kolm julgestuspolitsei bussi ja paar patrullautot ehk kokku oli üle kümne politseiniku. Erariietes politseinik tuli veel meie juurde tuli ning näitas meile kahekümneliikmelist kampa ja ütles, et olge siin meie juures ning mitte mingil juhul ärge rahva sisse minge. Kuna öösel olime ainult koos politseiga, siis läks too nädalavahetus õnneks.

Esmaspäeva hommikul sain töölt kõne, kus öeldi, et ära tule töö juurde igaksjuhuseks, kuna nad võivad sind all parklas passida.

Paljud mu sõbrad arvavad et mul on lahe töö. Saan palju reisida, kontsertidel käia ning kuulsate inimestega koos olla. Jah, see on ka nii, aga teine pool on see, et tunnen rõõmu, kui ei pea pildistama hukkunuid inimesi või kui mulle kallale ei tulda selle eest, et hoian kaamerat käes.

Ohutut uut aastat!