Saare sõnul hakkab kanalis olema nii harivaid kui ka meelelahutuslikke saateid, samuti diskussioone ja jutusaateid.

"Minu nägemuses ei saa ERRi uues venekeelses telekanalis olema tabusid, kaasa arvatud musti nimekirju. Kõik, kes tahavad rääkida, saavad aruteludes osaleda. Ma ei näe selles probleemi," kinnitas Darja Saar venekeelsele Delfile.

Saare sõnul ei ole ta mõelnud, kuivõrd see ametikoht talle üllatusena tuli. "Ma lihtsalt mõtlesin välja, kuidas ma seda kanalit näen, ja see plaan sai üsna detailne: missioon, eesmärgid, tingimused, et mõista, kuidas seda teha ja keda kaasata. Ma olen üsna rahul, et need mõtted klappisid rahvusringhäälingu juhatuse omadega."

Naise hinnangul ei ole takistuseks see, et ta pole ajakirjanik. "Meeskonnas peaks olema erinevate oskustega inimesed. Selle kanali juhtimiseks on vaja meeskonda, millel on tugev, kompetentne juhtkond. Minu nägemuses on minu roll peamiselt professionaalsetele ajakirjanikele tingimused luua, et nad saaksid end ses kanalis teostada," rääkis Saar.

Oma esimesel tööpäeval plaanib Saar esmalt uusi kolleege õnnitleda. "1. aprillil, naljapäeval, õnnitlen esmalt neid inimesi, kes juba rahvusringhäälingus töötavad. Need on kolleegid, kes hakkavad mulle kõige lähemal olema. Alustagem päeva positiivselt."