EXPO Eesti esinduse juhi Andres Kase sõnul on see suur tunnustus Eestile, teatas EAS. „Meil on ühe kõige väiksema eelarvega iseehitatud paviljon maailmanäitusel. Me ei löö glamuuri ja suursugusega, võistleme riikidega, kes on investeerinud kümneid miljoneid eurosid ehitusse, aga sellele vaatamata oleme juba silma jäänud. Kahtlemata on see tunnustus eelkõige meie arhitektidele – Kadarik Tüür Arhitektibüroole."

Eesti paviljon „Gallery of_“ on puust pesakastidest koosnev kolme korrusega galerii, mis on avatud külastajatele kahe sissepääsuga. Eesti paviljon ei ole vorm vormi parast, vaid on raamistik sisule, mis maja ellu äratab. Hoone töötab multifunktsionaalsena, kus igal korrusel on oma näitus ja funktsioon. Puidust kastide vahel on ka võimalus kiikuda.

Eesti paviljoni märksõnadeks on põhjamaine nutikus, puhas toit ja loodus, silmapaistev disain, maailmatasemel muusika eesotsas Arvo Pärdiga ja erilised Eesti inimesed. Kõik see teeb Eesti osalemise maailmanäitusel maailmanäituse vääriliseks.

Eesti paviljon jääb avatuks kuni 31. oktoobrini ja seda saab külastada igal nädalapäeval kella 10-st kuni 23-ni. 140 osalevat riiki pakuvad meelelahutust ja uusi teadmisi ning põnevust igas vanuses külastajale.