Reisi korraldas Saksa reisikorraldaja Wow Travel, kelle reisipakette on Cherry Eesti klientidele vahendatud viimase kolme aasta jooksul. Selle aja jooksul on korraldatud umbes sada kampaaniat ning Wow Traveli pakutud sihtkohtadesse puhkusele saadetud enam kui 10 000 inimest.

"Antud traagiline õnnetusjuhtum on Cherry vahendatud reiside puhul esmakordne ning oleme kuuldust mõistagi šokis," rääkis Tomp.

Mehe sõnul on Cherry juhtkond eile õhtust saadik kõikide osapooltega kontaktis olnud. "Cherry on olnud pidevas kontaktis Wow Traveli esindajatega nii Türgis kui Saksamaal, välisminsteeriumi ja Eesti konsuliga Türgis vahetult pärast õnnetusjuhtumise toimumist," sõnas Tomp.

"Aitame kaasa nii palju kui võimalik," rääkis ta. "Täna hommikuks on saavutatud telefoniühendus enamike õnnetuses osalenud inimestega, kellele oleme pakkunud kõikvõimalikku informatsiooni ja tuge. Nende reisijatega, kellega me veel telefoniühendust saanud pole, oleme suheldnud reisikorraldaja Türgi-poolse esindaja kaudu."

Eile kella nelja ajal juhtus Türgis, umbes saja kilomeetri kaugusel Antalya linnast avarii, kus buss 22 Eesti ja kahe Läti turistiga libises vihmasajus vastu kaljuseina ja kukkus külili. Õnnetuses hukkus 53-aastane eestlane Tiina, raskelt sai viga ka giid ja haiglasse viidi kokku 19 inimest.