Üllatuse olid supermodell ja riigikogulane esile mananud tegelikult juba varem, kui nad viimastena Estonia saali astusid ja kõige viimases reas presidendikõneks ja kontserdiks koha leidsid, kirjutab SL Õhtuleht.

Carmen Kass ütles ETVle presidendi kõnet kommenteerides, et seal oli öeldud kõik mis öelda vaja. Ka arvas supermodell, et pidulik kontsert võinuks olla rõõmsam.

Sadade tuhandete televaatajate pilkude all astus teisipäevase iseseisvuspäeva õhtul mööda rahvusooperi Estonia punast vaipa 900 külalist, keda president Arnold Rüütel ja Ingrid Rüütel olid kutsunud aasta kõige esinduslikumale vastuvõtule, kirjutab Postimees.

Praegustest ja endistest riigijuhtidest kuni pisikülade vanemateni — kõik nad said tunda presidendipaari sooja käepigistust. Siis klaas Põltsamaa vahuveini Fest ning edasi tants ja meisterkokk Imre Kose kokkupandud rahvuslik menüü.

Külalistele pakuti õrna keeletarretist siidriga, mille peal õuna-sinepikreem, kadakamarjaga õhukest rukkisuupistet, struudlit täidetud sealiha ja rosinatega, suitsutatud rostbiifi pähkli-sellerisalatiga, rõikaga marineeritud lõhet, seenesalatit, šampuse- ja ingverikreemi täidisega tordikesi ning palju muid hõrgutisi.