Kriminaalmenetluse lõpetamise määruses öeldakse, et puuduvad tõendid bussijuhile liikluseeskirjade rikkumise eest süüdistuse esitamiseks, samas tõdetakse, et firma on rikkunud reisijateveo lepingut ja käitunud kannatanu suhtes hoolimatult, vahendas ETV saade „Pealtnägija“.

Kukkudes murdis ta selgroo nimmelüli. Ta jäi liikumatult lebama, sest keha ei allunud enam tahtele. Kuid kõige hämmastavam on, et samal ajal jätkas buss liikumist, justkui poleks midagi juhtunudki, vahendavad ERR uudised.

Naist kohtus esindav advokaat Indrek Sirk leiab, et see on igal juhul teed rajav kohtupretsedent, sest paneb veofirmad mõtlema õnnetustele, mis juhtuvad inimestega pidurdavas bussis.

Tänaseks on naine juba poolteist aastat võidelnud enda kaitseks, kuid pole veel midagi saavutanud. Tema põhiline etteheide bussifirmale ongi see, et tema poole pole keegi kordagi pöördunud ega uurinud tema tervise või kahju hüvitamise kohta.

Vastupidi, kunagise Tallinna Autobussikondise praegu AS Tallinna linnatransport juhatuse esimees Enno Tamm rääkis saates, et inimese andmete avaldamine ei ole lubatud ja õigustab bussijuht.
Ka Sirk peab kõige suuremaks probleemiks, et inimestega lihtsalt ei suhelda.