Ümbersõit Männiku suunal: Vabaduse puiestee, Nurme tänav, Lootuse puiestee, Kreegi tänav, Pihlaka tänav ja Männiku tee.

Ümbersõidul tehakse Nurme peatus Nurme tänaval peale Vabaduse puiestee ristmikku, Astri peatus Kreegi tänaval peale Lootuse puiestee ristmikku, Kraavi peatus Pihlaka tänaval peale Võidu tänava ristmikku ja Pihlaka peatus Pihlaka tänaval enne Männiku tee ristmikku.

Ümbersõit Kopli suunal: Männiku tee, P. Kerese tänav ja Vabaduse puiestee. Kraavi peatus tehakse P. Kerese tänaval peale Männiku tee ristmikku ja Astri peatus P. Kerese tänaval peale Lootuse puiestee ristmikku.

Tallinna kommunaalameti tellimusel alustati täna Valdeku tänaval (lõigus Vabaduse pst – Männiku tee) rekonstrueerimistöödega. Tänav on tavaliiklusele suletud kuni 19. detsembrini. Ümbersõit on võimalik Paul Kerese tn, Nurme tn, Lootuse pst, Kreegi pst ja Pihlaka tn kaudu. Ligipääs tagatakse kohalikele elanikele ning operatiivsõidukitele.
Tööde eesmärgiks on Valdeku tänaval, Vabaduse pst ja Männiku tee vahelisel lõigul tänavaruumi ümberkujundamine, millega kaasneb sõidutee ja kõnniteede rekonstrueerimine ning tehnovõrkude rajamine või ümbertõstmine. Jalakäijate turvalisemaks liiklemiseks rajatakse ülekäiguradadele LED-tehnoloogial põhinev erivalgustus ning nägemispuudega inimestele rajatakse ülekäiguradade ette reljeefsed kõnniteeplaadid nn braikivid.