"Neid madalpunkti rekordeid on perekond Helme järjest vallutanud. Ma ei tea, kas see on nende teadlik valik või see ongi nende olemus, et ennast sedasi väljendada, aga ega see neile au ei tee," rääkis Rõivas.

"Selliselt isiklikult kedagi rünnata poliitilises debatis on juba olemuslikult vale, ja antud juhul ka karjuvalt ebaõiglane. Ma tean, et Marina Kaljurand on väga suur Eesti patrioot, olen näinud teda kodanikuna, riigikogu liikmena kaitsmas Eesti riiki, Eesti riigi mainet, Eesti iseseisvust lõvina, võib öelda. Teda rünnata päritolu küsimusega on väga alatu. Minu meelest võiks isegi sellise madala latiga eetikatasemega inimesed nagu Mart ja Martin Helme selliste väljaütlemiste peale kõvasti häbeneda," lisas Rõivas, kelle hinnangul on Helmed läinud üle piiri.

Saates räägiti ka valitsuse esimese tööaasta tulemustest, kevadisest majandusprognoosist ja riigireformist. Samuti Panama paberite skandaalist ja trahvieelnõu läbikukkumisest riigikogus. Peaministrit küsitles ajakirjanik Andres Kuusk.