Saatejuht Priit Kuusk uuris, kas Kaljulaid muretses, et valitsus kukub. Kaljulaid kostis, et üleüldse ei keskendunud sellele, see polnud tema tööülesanne. "Minu tööülesanne oli püüda mitte lasta sellel mõistjate ja mittemõistjate vahelisel lõhel suureks kasvada. Ilmselgelt ma ebaõnnestusin selles töös, sest ka praegu küsite teie minu käest, et miks me lõhestusime," arutles riigipea.

Siiski märkis ta, et tema meelest me siiski tegelikult ei lõhestunud, sest meie hulgas ei ole neid, kellele migratsioon ei teeks muret. "Vaieldi ju tegelikult meetodi üle. Me püüdsime seda sõnumit edastada, see ei jõudnud kohale ja on mõtlemise koht, miks see kohale ei jõudnud."

Välispoliitika osas oli juttu näiteks suhetest Venemaaga. Kaljulaid ütles, et on Putiniga vestelenud. Pariisis suurel üritusel, kus vahetati lihtsalt üldisi viisakusi. Kuusk uuris, kas tuleks kõne alla, et Kaljulaid kaaluks minna visiidile Venemaale. "Kui piirileping ratifitseeritaks, siis läheksin," sõnas Kaljulaid. "Siis ma kohe kindla peale tahaksin minna ja tänada selle eest. Aga ma olen seda päris palju välispoliitikast kõneldes juba öelnud, et rääkima peab, isegi kui milleski kokku ei lepi."