Äripäevaga rääkides ei suutnud Talts enam kuigi täpselt meenutada, milleks raha vaja oli. "Ma olen enam kui saja ettevõtte ja nende lõpetamisega seotud, et tõesti ei suuda kõiki asju detailselt meeles pidada," lausus Talts.

Samuti ei suutnud ta meenutada, kellega ta Autorollost laenu saamiseks läbirääkimisi pidas, sest Taltsi sõnul polnud nende seas ei Siim Roodet ega Rain Rosimannust, samuti ei tunne ta firma omanik Väino Pentust. "Ei mäleta, seal oli mitmeid juhatuse liikmeid tegelikult, ma selgeid fakte ei mäleta enam, jah," lausus Talts.

Väino Pentusele kuulunud firma Autorollo pankrott on praeguseks juba kaasa toonud kriminaalasja ja kahtluse võltsimises. Lisaks Taltsi firma nimel olevale miljoni krooni suurusele sularahalaenule on kahe miljoni krooni suurune laen kirjutatud Venemaal elava ärimehe Roman Moiseevi nimele, kes teatas, et pole sellist laenu saanud ega laenulepingut sõlminud. Kahtlustatakse, et mõlemad laenulepingud võivad olla fiktiivsed ja mõeldud vaid välja kanditud raha varjamiseks.