Võrguplatvormi abil soovib Viini Tehnikaülikooli tudengi Peter Tulala Eestis registreeritud start-up prostituute ja nende kliente kokku viia. Prostituudid, kellest enamik on naised, laeksid üles andmed oma tervisekontrollide ja identiteedi kohta.

Raha teenida kavatseb start-up seksimüügi kuulutuste pealt, klientidele oleks platvormi kasutamine tasuta. Tegevust soovib ettevõte alustada järgmise aasta keskpaigas ja sihikule on võetud kogu Euroopa.

Nimetatud ettevõte võitis aprillis ka konkursi nimega "Startup Live Vienna", tänu millele sai see ka laiemalt tuntuks. Edu konkursil päästis valla ka diskussiooni nii ettevõtte nime Hussy.io kui ka tegevusala osas.

Eesti äriregistri andmetel on tõenäoliselt seesama Peter Tulala asutanud tänavu 19. aprillil ilma sissemakset tegemata ettevõtte nimega Hussy OÜ, mille kontaktaadressiks on märgitud Kuusalu vallas asuv Pudisoo küla.

Delfil ei õnnestunud eilse päeva jooksul saada vastust küsimusele, kas Peter Tulala näol on tegemist Eesti e-residendiga ega ka selle kohta, kas seksi vahendamise tegevus on Eestis asutatud ettevõtte puhul seaduslik.

Hussy OÜ andmed äriregistris