Liidu teatel jätkavad õigusapteegid tasuta õigusabi andmist seetõttu, et paljudele on kvalifitseeritud õigusabi majanduslikult kättesaamatu ning seda probleemi on vaja leevendada ja selleks tuleb tagada õigusalaste teenuste tasuta osutamine.

Tallinna linna õigusapteek osutab tasuta õigusabi teenust alates 1. augustist kuni 17. detsembrini Eesti juristide liidu büroos aadressil Tõnismägi 3a. Tasuta õigusabi saab igal kolmapäeval kella 10-13 ja neljapäeval kella 13-16. Eelregistreerimine meili või telefoni teel.

Tartu õigusapteek osutab tasuta õigusabiteenust alates 1. augustist kuni 17. detsembrini Tähtvere päevakeskuses, Veski tänav 35, Tartu igal kolmapäeval kella 10-13. Vastuvõtt elavas järjekorras.

Jõhvi õigusapteek osutab tasuta õigusabiteenust alates 9. augustist kuni 17. detsembrini iga kuu teisel neljapäeval kella 10-13 Jõhvi seltsimajas, Kooli tee 2, Jõhvi. Vastuvõtt elavas järjekorras.

Õigusapteegis töötavad kõrgelt kvalifitseeritud, eesti ja vene keelt kõnelevad, professionaalsed juristid, kes omavad pikaajalist nõustamisoskust ja juriidiliste küsimuste lahendamise kogemust. 

Nõustamiseajad ja nõustajate andmed on avaldatud Eesti juristide liidu kodulehel www.juristideliit.ee INFO lingi all.

Eelregistreerida Tallinna õigusapteegi vastuvõtule saate telefonil 644 9501 või saates e-kiri jana.kitter@juristideliit.ee või ejl@juristideliit.ee.