Viru folgi publik panustas ligi 1400 eurot, Arvamusfestivali külastajad üle 2300 euro ning Vanamõisa laadalised veel ligi 1200 euroga.

„Täname igat lahket annetajat, kes otsustas endale jõukohase panusega aidata abivajajaid võitluses vähiga ning kinkida neile elupäevi oma lähedaste keskel. Kohtasime oma annetuskastide juures väga paljusid toredaid inimesi, nii noori kui ka vanu,” ütles vähiravifondi „Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu. „Ühtlasi saadame sooja käepigistuse kõigi kolme ürituse korraldajatele vähiravifondile avatud uste eest.”

Sel nädalal on fondi vabatahtlikud taas ametis. Vähihaigeid on võimalik toetada nii Tallinna lauluväljakul reedest laupäevani kestval muusikafestivalil „We Love The 90’s”, laupäeval Tallinnas Tammsaare pargis toimuval kristlikul kontsertüritusel kui ka laupäeval Lennusadamas aset leidval Eesti Kaubandus-Tööstuskoja traditsioonilisel ärihooaja avamisel.

Suvel käivitas vähiravifond „Kingitud elu” oma kodulehel www.kingitudelu.ee annetuste mootori, mille kaudu saab igaüks lihtsa vaeva ja jõukohase panusega vähihaigete püsitoetajaks hakata.

Kuna jõulud pole enam mägede taga ning paljud firmad on asunud aastalõpuplaane koostama, kutsub „Kingitud elu” selgi aastal kõiki ettevõtjaid üles loobuma tarbetu kinginänni ostmisest oma töötajatele, partneritele või klientidele ning selle asemel tegema kingituse, mille väärtus pole mõõdetav - kinkima mõnele vähihaigele annetusega elupäevi.