"Siinkohal ei tohiks tähelepanu vaid Savisaare suunas säilitada. Tuleb hoida väga tugeva suurendusklaasi all kõikide administratsiooniparteide tegevust ning viia kõik poliitilise korruptsiooni juhtumid kohtusse. Küsimus ei ole konkreetsete poliitikute või tehingute saatuses. Võimuga seotud korruptsioonijuhtumid halvavad riigijuhtimise kõrval ka majanduselu," ütles Talvik.

Talviku sõnul on Savisaar kogu aeg ohverdanud marionette, et ise pääseda, nii et toimuv on pretsedent. "Reeglina lähevad noa alla väiksemat kaliibri tegelased, kes on vahendaja või sidepidaja rollis. Kui me tahame poliitilist korruptsiooni pikali saada, siis ei tohiks tekkida olukorda, kus härjale ei ole lubatud seda, mis on lubatud Jupiterile. Esimene Jupiter on käes ja järgmised peavad olema ka paljastatud," lõpetas ta.

Korduvas altkäemaksu võtmises kahtlustatava Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare kriminaalmenetlus on võtnud uue pöörde: eile esitati Savisaarele kahtlustus suures ulatuses keelatud annetuse võtmises ning pea 200 000 euro varjamises ühes Šveitsi pangas.