"Eile kohtus meie fraktsioon Marina Kaljurannaga. Pettumus," kirjutas Talvik oma Facebooki postituses. "Kevadel vedasin avalikku kohtumist ja seal jättis ta parema mulje, aga taaskord veendusin, et ma ei taha olla Reformierakonna mängukann. Kuigi justkui ametlikult ei ole Marina Reformierakonna kandidaat, on ta siiski erakonna sisevõitluse produkt."

"Hõbekuul 2," kirjutas Talvik viidates 2014. aastale, kui Rain Rosimannus tõkestas Siim Kallase saamise peaministriks, lekitades meediasse vanad Eesti Panga dokumendid.

"Rosimannuse rasvased näpud on ta peal jäljed jätnud. Inimesena on Marina mulle sümpaatne, aga need poliittehnoloogilised mängud temaga on õõvastavad," väitis Talvik.

"Ta ise justkui tajub seda ja ei taju ka. Hämmastab ka väide, et tegemist on erakondade välise kandidaadiga. See on peaaegu sama absurdne, kui väita, et meessoost Rosimannus on Eesti ühendaja. Arusaamatuks jääb ka nii öelda Twitteriavangardi asumine samasse paati Autorolloga," kirjutas ta, vihjates nii-öelda Twitteri arvamusliidrite leebele hoiakule.

"Hämmastab ka see, kuidas laiem üldsus laseb ennast lihtsate nippidega manipuleerida, aga siin võib paralleele tõmmata riigikogu valimiste ja igipõlise Reformierakond vs Keskerakond vastandamisega. Samad nipid uues vormis. Ei saanud me ka vastuseid olulistele küsimustele ega ka selgust Marina agendas," lõpetas Talvik oma postituse.