Neljapäeva õhtul lõpetas Savisaar otsese viitega stseenile piiblist, kuidas Juudas Jeesus Kristuse ära andis. Teie tehke oma töö, mis teil teha tuleb, tuletab Anneli Ammas Eesti Päevalehes Savisaare sõnu meelde. Viimaks hoiatas langenud linnapea: teie ei ole minu üle kohtumõistjad!

Küsimust, kas Savisaar peab ennast jumalaks, on esitatud ennegi, aga nüüd andis ta väga ühemõttelise vastuse: jah, pean küll. Keskerakonda on küll sagedasti ususektiks nimetatud varemgi: erakonna fanaatilised toetajad-jüngrid ning ühele suurele juhile järgnemine on selleks lahkesti põhjust on andnud.

Ent mida rohkem üht religiooni rünnatakse, seda enam usuvad tagakiusatavad oma tõe õigsusesse. Ja viimaks hakkab rühma liider isegi oma ainuõigsusse, jumalikkusse uskuma.

Ehkki on võõrastav kuulata linnapead end jumalaga võrdlemas, avastasid isegi Savisaare vastased avastasid end pigem langevale linnapeale kaasa tundmas kui parastamas. Vaevalt oli aga see kukutajate eesmärk. Poleks üllatav, kui Tallinna linnavõimu juures juhtunu annab loodetule sootuks vastupidise efekti, nendib Ammas.

Ent isegi kui Tallinnas toimunu pole enamat kui labane ostu-müügitehing, pole Edgar Savisaar ei jumal ega tema asemik maa peal, võtab Ammas arutluse kokku. Sest pole Keskerakonnagi käed hõbeseeklitehinguist puhtad.