“Siin on sadu inimesi ja rahvast voolab aina juurde,” kirjeldas kohalviibiv Delfi lugeja hetki enne poe avamist. “Näib, et kogu Mustamägi on siia tulnud.”

Neli tonni avamiseks varutud suhkrut müüdi läbi esimese tunniga. “Inimesed karjusid, röökisid, nutsid, trampisid mahakukkunud suhkrukottide otsas, ronisid peadpidi riiulisse,” kirjeldas pealtnägija.

 

Vaata rohkem pilte SIIT.

Uue kaupluse uksed avati klientidele kell 12, kõikidele külalistele pakuti avamisel suupisteid ja tervitusjooki. Avamispäeva eripakkumiseks on viis krooni maksev ühekilogrammine suhkrupakk.

Vaata videost, kuidas odav suhkur sadu inimesi hullutas ning neilt suisa mõistuse röövis!

Uut kontseptsiooni järgiv XL Säästumarket on mõeldud nii tavatarbijatele kui ka hulgiostjatele. Uuest XL Säästumarketist saab suurim odavmüügikauplus Eestis.

Uus XL Säästumarket ehitati ümber eelkõige hulgiostjatele orienteeritud SuperNettost. Säästumarketite direktori Regina Velbergi sõnul oli Säästumarketil kindel huvi ja plaan laiendada oma kontseptsiooni mingil hetkel ka hulgikaubandusele. „Aasta alguses alustasime Säästumarketite remodelleerimisprotsessiga ja tegelikult on XL kontseptsiooni loomine üks osa sellest,“ ütles Velberg.

Velbergi sõnul on vastavatava XL Säästumarketi sortimenti täiendatud kõikide Säästumarketi toodete ning allahindluspakkumistega. „Samas jääb alles hulgiostjatele mõeldud sortiment ja suurem osa senisest kaubavalikust,“ lausus Velberg. XL Säästumarketi valikus saab olema nii tava- kui hulgipakendites kokku ca 7000 toodet.

Rimi Eesti Food tegevjuhi Christer Östholmi sõnul algatati XL Säästumarketi idee, et tuua senisesse valdavalt hulgimüügile keskendunud kauplusesse rohkem tavatarbijaid. ”Säästumarketi formaadi juures saame pakkuda konkurentsivõimelisemat hinnataset nii igapäevastele kaupadele kui ka hulgiostudele,” ütles Östholm. Östholm lisas, et kuigi endisest SuperNettost said ka tavatarbijad ilma piiranguteta oste sooritada, siis XL Säästumarketis on jaekliendile suunatud kaupade valik oluliselt suurem ja soodsam.