"Et presidendipaar asub halvustama oma maa toiduainetööstust, on skandaalne jä täiesti ennekuulmatu. Miks minna vana armastatud Kalevi kommivabriku kallale?" ei saa Potisepp aru.

„Ma olen esindusüritustele kaasa võtnud Kalevi komme ja ei ole neid kunagi häbenema pidanud. Alati öeldakse nende kohta häid sõnu. Kalevi kaubamärk on Eesti tarbijate seas tuntud ja hinnatud,“ ütles Potisepp Delfile.

„Presidendiproua ja tema väljaütlemised ja kõnepruuk on täiesti omaette küsimus. Kindlasti ei lähe me avalikku võitlusesse, aga ma avaldan toiduainetööstuste poolt nördimust. See pole esimene kord, kui presidendipaar Eesti toidutööstust ründab."

„Väita, et ta ostab ainult 420-kroonise kilohinnaga käsitöökomme, kui see summa on mõnes peres võib-olla pooleteise nädala söögiraha! Tulge maa peale,“ on Potisepp nördinud.

"Kalevi kommides on alati kasutatud ka taimerasvu, see pole midagi uut. Neid pole kasutatud üle lubatud määra. Ja keegi ei toitu ju ainult kommidest," ütles ta ja lisas, et Eesti tarbijaid kiputakse taimerasvadega ülemäära hirmutama, ehkki tegelikult on see toiduainetööstuse ülemaailmne suund ja tänapäev, samuti konkurentsis püsimiseks vältimatu.