Ajakirjanik Veiko Märka raporteerib, et rohkem kui kahetunnise kokkusaamise huvitavamaks osaks olid loengujärgsed küsimused ja vastused. Näiteks teatas õpetaja masturbeerimise kohta, et tantrismi eesmärk on ühendada yini ja yangi, mitte paremat ja vasakut kätt.

Kogenud tantristid ei pea kaitsevahendeid kasutama, sest mees suudab ejakulatsiooni sajaprotsendiliselt kontrollida.

Moses hoiatas publikut arvudega USAst. 1980ndatel tehtud Playboy küsitluse kohaselt kulutasid USA mehed seksuaalaktiks kümme minutit. 1990ndatel ainult viis. Sellise tempo juures võib naine jõuda paremal juhul ainult kliitoriorgasmini, mis on kõige madalam tase seitsmest orgasmivõimalusest.

Märka lisab: “Muidugi ei maksa ameerikalikke kiirusi Eestile üle kanda, aga trend on mõtlemapanev. Tuleb meelde, et umbes 12aastaselt kuulsin vanematelt poistelt laulusõnu “El Bimbo on see mees, kes hoiab poolteist tundi sees.“”

Selgus ka, et menstruatsioon on kasulik vaid tampoone ja muid hügieenivahendeid tootvatele firmadele ning seda pole üldse vaja. “Tõelise tantristliku seksini jõudnud naisel ei eraldu üldse verd või kui, siis umbes teelusikatäis,” teadis õpetaja.

Loe pikemalt homsest Eesti Ekspressist