"Võiks natuke moderniseeruda," arvas Saagim Vikerraadio saates "Kirikuelu" ja väljendas arusaamatust, miks on DJ kuratlikum kui mõni laulja või kitarritinistaja. "Olgem positiivsed ja rõõmsad ja tehkem huvitavaid asju, et rahvale ei jääks kirik nii kaugeks."

"Ma arvan, et kirikus on juhtunud hullemaidki asju kui meie pidu," rääkis bravuuritar. Tema kinnitusel pidasid kõik külalised ennast väga siivsalt üleval ja nad ei teinud midagi jumalavallatut. "Keegi ei kakerdanud kirikus ringi klaas käes. Võib-olla oli neil ka tunne, et nad teevad natuke pahandust või pattu."

Enda ainsaks veaks pidas Saagim seda, et ei küsinud ametlikult luba peo korraldamiseks.  Samas tunnistas Saagim, et kui ei oleks olnud kirkusse kriitiliselt suhtunud Madonna kontserti, ei oleks ilmselt selline pidu aset leidnud.

"Olen tugevalt hakanud kahtlema, kas kirik on ikka see, kellena ennast näidata soovib, rääkis seltskonnadaam. Saagimit häirib Eesti kirikute puhul see, et nad on inimeste jaoks suletud, et seal korraldatakse piletitega kontserte ja et jutlused on igavad.

Kiriku propageeritavatesse väärtushinnangutesse suhtub ta eelarvamusega, sest kirikuteenrid on ise nii palju pattu teinud. "Ma ei usu nendesse väärtustesse, mul on tunne, et see on ikka silmakirjatsemine ja võltsmoraal. Et räägitakse üht ja tehakse teist," rääkis Saagim, kuid ei soovinud konkreetseid näiteid tuua.