Margi üllitaja on kasutanud Eesti Posti teenust Minu Mark, kus inimene saab ise enda valitud pildiga margi kujundada.

Eesti Posti pressiesindaja Inge Suder ütles Delfile, et nemad postmarkidele pandava eest ei vastuta. "Me ka ei tee mingit tsensuuri, et mis sinna võib minna ja mis mitte, kui just keegi genitaale margile ei ürita sokutada, mida on paaril korral ette tulnud."

Portaal Estland kirjutab, et kuna on selge, et margi vastu on Eestis ja maailmas kordades suurem huvi kui seda on margi trükiarv, panevad nad margi oksjonile. Portaalis ilmuva eest vastutavaks isikuks on skandaalne soomlane Risto Teinonen, kes on tuntuks saanud just natsi-ideede propageerimisega.

Hitleri-margi laiade massideni jõudmist ei pea aga nii või naa kartma, sest isetehtud mark tavamüüki ju ei jõua, vaid jääb ainult selle tellija kasutada.

Ajalooinstituudi direktor Magnus Ilmjärv ütles Delfile, et arvestades Hitleri-Saksamaa poolt Euroopa rahvastele, eriti Ida-Euroopa rahvastele Teises maailmasõjas osaks saanud kannatusi, võiks natsijuhtide piltide eksponeerimine taunitav olla.

Küsimusele, et ehk on tegemist pigem paanikaga, mis lõpuks viib absurdsuseni, kus ajalooõpikutesse ei või ka Hitleri pilti sisse panna, vastas Ilmjärv, et ajalooõpik on harimiseks. "Postmark on kellegi äri-idee enesele tähelepanu tõmbamiseks."