Eelmisel kolmapäeval Annelinna jalgrattateel pahaaimamatult sõitnud Aivar Mets kukkus nii rängalt, et pidi traumapunktis mõlemad käed kipsi panema. Lisaks sai kannatada jalgratas, mis vajab nüüd korralikku remonti. Kukkumise põhjustas keset jalgrattateed rajatud asfaldikõrgendik, mis juhib sademevee kanalisatsioonikaevu, kirjutab Tartu Ekspress.

Mets tunnistas, et kaotas mõneks ajaks pärast kukkumist isegi teadvuse. Mehel tuvastati parema käe randme- ja vasaku käe kämblaluu murd. Kuigi ka pea oli kukkudes vastu asfalti lennanud ja silmaalune oli sinine, kompuuteruuring siiski midagi ohtlikku õnneks ei leidnud.

Linna teedeteenistuse spetsialist Siim Mitt käis Tartu Ekspressi palvel õnnetuskohta eile varahommikul koos Tartu veevärgi ametnikega uurimas ning tunnistas ausalt, et sellise kõrgenduse rajamine jalgrattateele oli puhas rumalus. „See on ikka väga suur lollus, mis sinna on tehtud. Tõenäoliselt tehti kõrgendik sademevee kogumiseks, aga kes seda tegi, ei oskagi praegu täpselt öelda,“ rääkis Mitt.