Delfile teadaolevalt kostitas Saagim Kadastikku järjekordse tordiga toimetusesisesel üritusel, kus kõik pidulised olid ülearu alkoholi tarbinud.

Kadastik kinnitas Saagimi peatoimetajaks kohe sündmuskohal, kinnitades oma allkirjaga nõusolekut palgale lisaks kinni maksta Saagimi piimavannid.

Mäletatavasti algas Kadastiku ja Saagimi suhe aastate eest nimelt tordist, mille teine esimesele pähe kinni lõi. Esialgu polnud Kadastik juhtunust just vaimustuses ja püüdis toimunut maha salata. Pärast seda, kui Saagim Justist lahti lasti, hindas Kadastik aga olukorra ümber ja kutsus Saagimi elu24.ee peatoimetajaks.

„Arvan, et Postimees vajab seda tõelist särtsu, mida Eesti meediamaastikul esindab eelkõige Anu,“ ütles Kadastik. „Paberleht on ikka surmigavaks läinud, niimoodi ei saa asi edasi minna. Paljas naiseihu on see, mida me vajame. Merit Koplit aga ootavad uued väljakutsed.“

Saagimi leping näeb ette enese paljastamist vähemalt korra nädalas Postimehe spetsiaalses lisas. Kopli asub tööle Delfi toimetuses reporterina ning ei soovi mingeid kommentaare anda.