Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Tuuli Härson kinnitas Delfile, et täna ajakirjanduses ilmunud artikliga seoses on politsei vestelnud erinevate inimestega ja kontrollinud informatsiooni.

Kuna tegemist on väga delikaatse teemaga, siis ei pea politsei praegusel hetkel vajalikuks väljastada informatsiooni, mis võiks aidata kaasa artikli tegelaste identifitseerimisele kolmandate isikute poolt, ütles Härson.

Delfi andmetel kinnitab noormees oma profiilis, et tema ideaalne esimene kohtumine on “tappa keegi ära ja sellega puhtalt pääseda”. Mineviku kohta on lisatud: “Elu on nõme”.

Oma profiili kohta on ta teinud järgmiseid sissekandeid:

(2. sept. 2007) Ma pole mingi mänguasi, mida võib kallistada ja pärast seda kuhugi nurka unustada või parema vastu välja vahetada. Seega kui kallistad mind, siis mõtle, kas sa tahad minuga igavesti koos olla.. nii, et mitte kedagi teist kunagi poleks… think.. and stay the fuck away from me…

(15. sept 2007) Ma vihkan inimesi üldiselt. Nad on minu jaoks 98% ulatuses mõttetud. Nad muudavad endid üksteisest sõltuvaks ja selle läbi ka nõrgaks. Kui seda teksti loeb keegi, kellel on mingid “parimad sõbrannad” või “parimad sõbrad”, siis tea, et sa oled minu silmis nõrk.

(25. sept. 2007) kas olla nagu tõsiselt võtvate inimeste poolt põlatud või siis kõikide ülejäänude naerualune… — minu elu

(30. okt. 2007) Kui orksis on keegi commited või bi, siis ma panen akna esimesel võimalusel kinni ja hakkan teda vihkama. (Ei pea muidugi ainult orksis olema, see on üldse nii…)

(12. nov. 2007) ma olen nõrk… ANDKE NÜÜD MULLE RELV, SIIS ON ÜKS FKING NÕRK INIMENE MAAILMAS VÄHEM!

Jaga
Kommentaarid