Yehudi Menuhini Auhinna esimese preemia pälvis Belgia margiseeria renessansiajastu heliloojatest, teise Eesti ning kolmas läks jagamisele Suurbritannia ja Austria vahel,teatas Eesti Post.

Selle võistlusega valitakse igal aastal maailma kõige populaarsem muusika-teemaline postmark ja tunnustatakse selle kujundajaid. Auhinda annab ühing Philatelic Music Circle välja alates 2000. aastast, et mälestada maailmakuulsat viiuldajat ja dirigenti Yehudi Menuhinit (1916-1999), kes oli kauaaegne ühingu patroon.

Võitjate väljaselgitamisele kaasatakse lisaks oma ala spetsialistidele ka tunnustatud filateliste üle kogu maailma, hääletamine toimub interneti vahendusel. Margid on pärit kõigist maailmajagudest, Gröönimaast Uus-Meremaani.

27. märtsil 2006 välja antud välja margiplokk, mis tunnistati mullu ka Eesti kauneimaks postmargiks.

Ülle Marksi ja Jüri Kassi poolt „Estonia“ teatri 100. juubeliks kujundatud margiploki vasakpoolsel margil on kujutatud kostüümikavandid Evald Aava ooperile “Vikerlased” ning ploki taustaks on sama ooperi noodid. Parempoolsel margil on baleriin Helmi Puur Pjotr Tšaikovski balletis “Luikede järv”.