Tabasalust auto peale hääletanud Liis (20) avas peatunud auto ukse ning nägi, et roolis on ihualasti mees, kirjutab ajakiri Naisteleht.

Neiu lõi ukse kinni, kirjutas üles auto numbri ja helistas politseisse. „Jah, me teame, kuid ei saa midagi teha,” kõlas korrakaitsjate vastus.

Maria (18) hääletas Tallinnas Pääskülas. Peatus auto, mille roolis oli umbes 45-aastane mees, seljas suhteliselt pikk T-särk. Järsku tõmbas mees särgi üle pea ja selgus, et see oligi tema ainuke riietusese.

Mees rääkis, et talle meeldib paljas olla ja tavaliselt ta käibki sihilikult niimoodi sõitmas ning otsib teepervelt sobivat ohvrit ehk 16-18-aastast tüdrukut.

Mees peab oma „saavutuste” kohta ka toimikut, kuhu on üles märkinud umbes 300 juhtumit koos juhtunu detailsete kirjeldustega.

Kui Maria mehe ameti kohta küsis, uuris mees, et ega Maria teda viimati üles ei anna. Tüdruk ütles, et ei anna, mispeale mees tunnistas, et töötab ajalehes spordiajakirjanikuna.

“Ma vabandan kõigi ees, kellele olen põhjustanud ebameeldivusi. Ma ei taha, et tütarlapsed mind nähes ehmuksid, vaid minusse ikka positiivselt suhtuksid. Ma naudin paljalt olemist, mitte ohvri ehmatamist,” ütles rohelise Peugeot’ juht Naistelehele. “Ma saan aru, et minu hobi on haiglane, kuid ma ei oska ilma selleta elada,” tunnistas mees, kelle sõnul on temaga “hobi” asjus korra ühendust võtnud ka politsei. Süüdistust talle siiski ei esitataud.

Veel mõni aasta tagasi oli liikluseeskirjades punkt, mis keelas autojuhil sõidukiroolis istuda palja ülakehaga. Enam ei peeta sellist punkti vajalikuks ja eelkõige vaadatakse sellest mööda meeste puhul. Seepärast polegi politseil õigust teha muud, kui juhtum teatavaks võtta.