Põhja ringkonnaprokuratuuri prokurör Elle-Mai Velling kinnitas laupäeva pärastlõunal ajakirjanikele, et uurimise peamise tööversiooni kohaselt poos Lauri end ise üles, vahendab EPL Online.

Põhja politseiprefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse ülemkomissar Priit Pärkna ütles EPL Online’ile, et surnukeha ei olnud väga kõrvalises kohas, seega ei saanud mees väga ammu surnud olla. Surnukeha lähistelt leiti ka Lauri auto Nissan Almera numbriga 905 MER.

Põhja ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Lavly Lepp ütles, et siiani ei saa jätkuvalt kindel olla, et just Lauri tappis oma pere.

Puhastusteenust pakkuvas ettevõttes töötanud Janek Lauri ei ilmunud tööle ning oli mobiili välja lülitanud alates selle nädala esmaspäevast.

Eesti Päevalehe andmetel nähti Laurit viimati neljapäeval kell 16 Vilde tee korterist lahkumas.

Prokuratuur ei kinnita, kas tragöödia põhjuseks võisid olla Janek Lauri kasiinosõltuvus ning sellega tekkinud võlad.

Reedel kella 15.15 ajal teatati politseile 30-aastase Aire ja 7-aastase ning 7-kuuse tüdruku vägivallatunnustega surnukehadest Tallinnas Vilde tee korteris. Surma põhjuseks on ilmselt kägistamine. Laibad leidsid laste vanavanemad, kes polnud alates neljapäevast poja perega ühendust saanud ning tulid asja uurima.