Keskerakonna peasekretär Kadri Must teatas, et Andrus Ansipi Delfis avaldatud kommentaar, nagu püüaks Keskerakond arstide palgamure farsiks muuta, on vaid demagoogiline jutt.

„Ansipi kommentaarist loeb välja, et tegelikult üritab Reformierakond tervishoiuteemat maha vaikida. Keskerakond vastupidiselt Reformierakonnale arvab, et tervishoiuvaldkonna küsimusi tulekski just nüüd väga tõsiselt arutada,” ütles Must.

„Reformierakondlaste matemaatiline mõtlemine ütleb neile, et kui nad selleks korraks taas makronumbrid kuidagi viisi paika saavad, siis on teema päevakorrast maas. Keskerakond aga peab oluliseks, et me kuulaks ära arstide mure ning arutaks tõsiselt tervishoiuküsimusi, sest need puudutavad otseselt Eesti inimesi,” rääkis Must.

Must tunnistas, et ta saab aru, miks reformierakondlased sellel teemal nüüd kaasa rääkima on tõtanud. „Mõistagi teeb tervishoiuteema Reformierakonna närviliseks, on neile võõras ja ei sobi nende plaanidega,” ütles Keskerakonna peasekretär. „Taas kord tuleb välja see, mis eristab Reformierakonda Keskerakonnast. Nemad hoolivad numbritest, meie inimestest.”