“Lisan ka avaliku üleskutse: kui mõni advokaat, kes juhtub seda lugu lugema, viitsiks Pohlakuga jamada, siis algataksin meelsasti tsiviilasja,” ütles Rüütli Eesti Päevalehele. “Ma ei võta juba ammu Pohlaku sõnu tõsiselt, sest need kubisevad suurtest ja väiksematest valedest ning demagoogiast, aga nüüd on ta läinud üle igasuguse piiri, minnes mu elukutse kallale ning seades kahtluse alla mu pädevuse treenerina.”

Rüütlile haiget teinud Pohlaku ütlemised pärinevad laupäeval eetris olnud Raadio 2 saatest “Ülekuulamine”.

“Arvan, et ta on natukene selline tüüp, kes on peremehele hästi lojaalne,” kirjeldas Pohlak oma kunagist alluvat Rüütlit eetris. Ja jätkas tagasipõikega 1998. aastasse, mis ajas Flora-süsteemi kuuluvat Viljandi Tulevikku toona juhendanud Rüütlil enda sõnul harja täiesti punaseks, sest tegu olevat räige laimuga.

“Kui ma meenutan esimest mängu, mil Tarmo oli Tuleviku peatreener ja mängis Teituri (Flora kunagine peatreener Teitur Thordarson — toim) Floraga — Teitur ründas teatavasti äärte kaudu, ääreläbimurdele järgnes tsenderdus –, siis ta tuli Flora vastu kolme kaitsjaga ehk tegi ääred tühjaks ja lasi Teituril rünnata sealt, kus too tahtis. Ja Teitur pani viis tükki taha, Flora võitis 5:0,” rääkis Pohlak.